Η ευελιξία είναι το δώρο μας για εσάς - Ξενοδοχείο στο Νυδρί - George hotel Λευκάδα
Online Κράτηση
Αναζήτηση

Η ευελιξία είναι το δώρο μας για εσάς

 

hotel george in lefkas

 

Κατανοούμε πλήρως πώς η εξάπλωση του Covid-19 επηρέασε δραματικά τη ζωή σας και την πρόθεσή σας να υλοποιήσετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Η παγκόσμια ταξιδιωτική κοινότητα προσπαθεί, όπως όλοι, να περιηγηθεί σε αυτήν την ιδιαίτερη κατάσταση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Κυβέρνησης, από τις 14 Μαρτίου, σχετικά με την αναβολή της ημερομηνίας έναρξης λειτουργίας όλων των ξενοδοχείων και θερέτρων της χώρας σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η εξάπλωση του Covid-19, το κατάλυμά μας θα ανοίξει ξανά στις 20 Ιουνίου 2020. Η προτεραιότητά μας είναι να μεταχειριζόμαστε όλους τους επισκέπτες μας με το σεβασμό που σας αξίζει και να προσφέρουμε το ίδιο ή ακόμα υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης όταν θα συνεχιστούν οι τακτικές ροές ταξιδιών.

Εμείς, στο G. George, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραμείνουμε αισιόδοξοι και για να προετοιμαστούμε για τις μελλοντικές σας διακοπές. Προς αυτήν την κατεύθυνση, θα θέλαμε να σας προσφέρουμε μια σειρά επιλογών ώστε να μειώσετε κάθε άγχος που ενδεχομένως έχετε λόγω μιας κατάστασης που είναι πέρα από τον έλεγχο του οποιουδήποτε και να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποια επιλογή ταιριάζει καλύτερα στις ταξιδιωτικές σας ανάγκες και επιθυμίες:

 

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 01/04-01/07/2020:

A. Εάν έχετε κάνει κράτηση για τη διαμονή σας απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας ή της ομάδας κρατήσεων με μη επιστρέψιμη τιμή (non-refundable rate) ή με ευέλικτη τιμή (flexible rate), μπορείτε:

Να κάνετε εκ νέου κράτηση για την περίοδο 01/07 - 31/10/2020 υπό τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις και χωρίς χρεώσεις ακύρωσης - εκτός από τη διαφορά τιμής - σύμφωνα με τις νέες ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Διαλέγοντας αυτήν την επιλογή, θα κερδίσετε επιπλέον:

ένα δωρεάν 10% από την αρχική συνολική αξία της κράτησής σας, το οποίο θα αφαιρεθεί από τη συνολική αξία της τελικής κράτησης.
δωρεάν αναβάθμιση κράτησης (πάντα κατόπιν διαθεσιμότητας).

Πάρτε ένα Κουπόνι Ανοιχτής Ημερομηνίας (Open Date Voucher) που ισχύει για τους επόμενους 18 μήνες, χωρίς χρεώσεις ακύρωσης που ισούται με το συνολικό κόστος της κράτησής σας, την οποία θα έχετε την ευκαιρία να συμψηφίσετε με το μελλοντικό κόστος της κράτησης. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε θερμά όπως συζητήσετε μαζί μας τις ημερομηνίες της κράτησής σας εκ των προτέρων για να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα.

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι, αντιμέτωπο με την πρωτοφανή εξέλιξη των γεγονότων, το Ελληνικό Κράτος, όπως και άλλες χώρες της ΕΕ, ψήφισε πρόσφατα ένα νόμο που επιτρέπει στις επιχειρήσεις της Τουριστικής Βιομηχανίας να εκδώσουν ένα τέτοιο κουπόνι (voucher) αντί να παρατείνουν την άμεση επιστροφή χρημάτων.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα σας δείξουμε την ίδια ευελιξία και σεβασμό, τηρώντας την κράτησή σας ανά πάσα στιγμή για το διάστημα των επόμενων 18 μηνών.

B. Εάν έχετε κάνει κράτηση για τη διαμονή σας μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε απευθείας με τον πάροχό σας και θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει με το αίτημά σας. Όμως, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

 

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2020:

Σε τέτοιους καιρούς εμείς, στο G. George, συναντιόμαστε για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και έτσι, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προσφέρουμε ευελιξία σε όλους τους καλεσμένους μας που επιθυμούν να κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους εντός του καλοκαιριού. Για αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε τις ακόλουθες επιλογές:

Κάντε κράτηση για τη διαμονή σας επιλέγοντας μια Στάνταρ τιμή (standard rate) με μια 10% προκαταβολήδιατηρήστε την επιλογή ακύρωσης της κράτησής σας χωρίς καμία χρέωση ακόμη και έως 5 ημέρες πριν από την άφιξη.

Σας ευχόμαστε υγεία και αισιοδοξία και παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση μπορεί να χρειαστείτε.

Ωστόσο, ελπίζουμε να σας δούμε πολύ σύντομα στο κατάλυμα G. George. Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς και κάντε σχέδια για τις επερχόμενες διακοπές σας!

Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ | Πρωτόκολλα Ασφάλειας και Υγείας

hotel george in lefkas

 

Προς το παρόν, σχεδιάζουμε ένα επιχειρησιακό σχέδιο προκειμένου να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τα ύποπτα κρούσματα του Covid-19 και ώστε να αποτρέψουμε την εξάπλωση του ιού.

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι έχουμε υιοθετήσει και διατηρήσει το δικό μας Πρόγραμμα Υγείας & Ασφάλειας τα τελευταία 3 χρόνια.

Αυτό το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει την τήρηση των προτύπων και την εκπαίδευση των εργαζομένων αναφορικά με την ασφάλεια και την ορθή αντιμετώπιση καταστάσεων που ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των ανθρώπων μας. Πιστοποιημένοι από το σύστημα HACCP, είμαστε επίσης υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων, ειδικά για το τελικό προϊόν, το οποίο προσφέρεται στους επισκέπτες και τους υπαλλήλους του καταλύματος.

Ωστόσο, είμαστε εξοικειωμένοι με όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας που πρέπει να ληφθούν και θα αναρτήσουμε ένα τελικό εγχειρίδιο σχετικά με τα «Πρωτόκολλα Υγείας κατά του Covid-19» μέσα στις επόμενες ημέρες.

Προς το παρόν, μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι με τις οδηγίες που έχουμε λάβει, ολοκληρώσαμε τις ακόλουθες αλλαγές:

1. Απολυμαντικά χεριών τοποθετούνται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και σας παρέχουμε αντισηπτικά μαντηλάκια στα δωμάτια.
2. Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να θερμομετρούνται κατά το check in (το προσωπικό μας καθημερινά).
3. Το check out πραγματοποιείται αυστηρά στις 11:00 και το check in μετά τις 15:00. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε ώστε να διασφαλίσουμε τον καλό καθαρισμό, την απολύμανση και τον πολύ καλό εξαερισμό στο δωμάτιό σας.
4. Τα λευκά είδη του δωματίου σας απολυμαίνονται σε ιδιωτικά πλυντήρια και σφραγίζονται σε συσκευασία.
5. Τα δωμάτια δεν καθαρίζονται καθημερινά μετά το check in, αλλά μόνο κατόπιν αιτήματός σας στη ρεσεψιόν.
6. Ο χώρος της πισίνας, το εστιατόριο και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν όλες τις απαιτούμενες αποστάσεις και τα απαραίτητα αντισηπτικά.
7. Το εστιατόριο μας είναι πιστοποιημένο από το σύστημα HACCP για να διασφαλίσει την ασφάλεια των τροφίμων και την ποιοτική εξυπηρέτησή σας.
8. Το πρωινό δεν θα σερβίρεται σε μπουφέ, όμως μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία πραγματικά νόστιμου και προκαθορισμένου μενού.
9. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι απολυμαίνονται τακτικά την ημέρα.